top of page

Vihersisustusratkaisut yrityksille
ja julkisiin tiloihin

Ihmisillä on sisäsyntyinen tarve olla lähellä luontoa ja näin ollen kasvien ja luonnon materiaalien tuominen rakennettuun kaupunkiympäristöön tuo mukanaan paljon hyötyjä.

Tutkimukset ovat kerta toisensa jälkeen osoittaneet, että viherkasvit voivat parantaa viihtyvyyttä työpaikalla ja lisätä työtehoa.

Vehreät tilat parantavat brändin imagoa ja houkuttelevat asiakkaita. 

Viherkasvit voivat toimia katseenvangitsijoina, vaimentaa ääntä, elävöittää ja pehmentää tilaa ja ympäristöä. Viherelementit voivat toimia väliseininä, näköesteenä, tilanjakajina, liikenteen ohjaajina tai auttaa hahmottamaan tilaa.

Opastusta kasvien hoidossa

Yrityksellä on jo kasveja ja hoidat niitä itse, saatat kaivata vain vähän sparrausta.

Mikä palvelisi sinua parhaiten,

videopuhelu tai käynti?

Joskus kasvien tarpeiden ymmärtäminen on todella haastellista!

Huonosti voivan kasvin oireilu voivat olla vaikeasti tulkittavaa ja oikeanlaisen ruukun ja kasvialustan löytäminen, lannoitus, kasvitaudit ja tuholaiset voivat saada aloittelevan viherpeukalon pään pyörälle.

Ammattilaisen neuvoilla saat kasvisi kukoistamaan. 

Vihersisustus suunnittelu

Yrityksellesi räätälöity kokonaisuus.

Tämä palvelu sopii sinulle jos haluat yrityksellesi vihreän, trendikkään ilmeen ja kaipaat ammattilaisen apua sen toteuttamisessa.

Ennen suunnittelun aloitusta tulen aina ilmaiselle kartoituskäynnille, jotta tutustun tiloihin ja niiden olosuhteisiin sekä keskustelen kanssasi yrityksesi toiveista ja tarpeista vihersisustuksen suhteen.

Suunnittelussa huomioidaan tilan arkkitehtuuri, mittasuhteet, tyyli, värit, materiaalit, valo-olosuhteet, kulkureitit ja ennen kaikkea asiakkaan toiveet.

Viherkasvien ja kausi-istutuksien
huolto

Haluat ulkoistaa kasvien hoidon kokonaan ammattilaiselle

Säännöllisellä huollolla viherkasvit pidetään hyvässä kunnossa, jolloin niiden yritykselle tuomat hyödyt ovat pitkäaikaisia.

Huoltotoimia ovat kastelu, lannoitus, siistiminen, puhdistaminen, leikkaaminen, kääntäminen, tukeminen ja kasvinsuojelu.

Viherhuoltaja suorittaa huoltotoimeet jokaisen kasvin sen hetkisen kunnon ja tarpeen mukaan.


Huoltosopimuksen myötä Biofilia antaa kaikille toteuttamilleen istutuksille 6 kk takuun.

Palvelut
bottom of page